Materiaal:

Materiaal:

Boot/motor:
Er wordt gevist vanuit een 4 meter lange Linder Sportsmen, voorzien van een 15 Pk Suzuki 4 takt buitenboordmotor. Deze oerdegelijke en veilige Zweedse aluminium boot is bij uitstek geschikt voor de wateren waar veelal gevist wordt.

dsc_0039

 

Elektronica aan boord:
Op mijn boot maak ik gebruik van de fishfinders/dieptemeters van Raymarine Dragonfly Pro voorzien van WIFI. Groot voordeel hiervan is dat u via een speciale app kunt meekijken op uw smartphone of tablet. Een extra tablet is in de boot aanwezig, zodat u niks mist van wat er onder water gebeurt. Een andere keus voor Raymarine is geweest omdat deze fishfinder een geweldig beeld heeft ook op ondiep water !

20151107_155706
Elektromotoren:
Tijdens het vissen met bijvoorbeeld de fireball of het slepen met doodaas, maak ik gebruik van mijn Minnkotta frontroller voorzien van I-Pilot. De anker functie maakt het mogelijk dat je rustig je vis kunt afdrillen, zodat ik u eventueel kan bijstaan met tips en tools.

 

Hengels/molens/reels:
U kunt gebruik maken van mijn hengels en molens/reels. Er wordt uitsluitend gevist met professioneel materiaal. Eigen materiaal meebrengen mag natuurlijk ook. Bij elke visdag wordt, wanneer daar behoefte aan is, ook aandacht gegeven aan een stukje uitleg en theorie vooraf waarna het daarna gelijk in de praktijk kan worden gebracht.


Kunstaas / doodaas:

Er kan gevist worden met kunstaas, diverse pluggen en shads, die geschikt zijn voor de verschillende wateren waar we gaan vissen. Maar ook de techniek met de bijvoorbeeld de fireball behoort tot de mogelijkheden en wat dacht u van het schitterende technisch vissen met de pen op snoekbaars. Het vissen met doodaas vanuit de boot of vanaf de kant behoort ook tot de mogelijkheden. Voor al deze technieken is het benodigde materiaal beschikbaar.

bodemmontage in combinatie met pike cigar float   spro-nout1